All Naturals Aromatherapy Body Butter

Kada čujem reč aromaterapija prvo na šta pomislim su predivni mirisi etarskih ulja koja smiruju telo i um, ili pak utiču na buđenje čula. Ovaj prirodni, hranljivi krem za telo sa etarskim uljima lavande i limunove trave svaki put uspeva da me prilikom nanošenja dovede u preko potreban balans. Nakon napornog dana, kombinacija aromaterapeutskog dejstva etarskih ulja i negujućih prirodnih putera je baš ono što vam treba!


All Naturals je domaći brend prirodne kozmetike sa divnom, iskrenom, holističkom filozofijom i stručnim timom koji svaki sastojak pažljivo bira i majstorski kombinuje da bi se dobio zaista delotvoran preparat. Svi njihovi proizvodi koje sam do sada probala, pre svega Extra Moisturizing Cream i Herbal Facial Toner o kojima sam već pisala na blogu, su ispunili sva data obećanja i u potpunosti opravdali moje poverenje.

"Aromaterapija je umetnost i nauka korišćenja etarskih ulja u cilju uspostavljanja ravnoteže i unapređenja zdravlja tela, uma i duha." - All Naturals
Aromatherapy Anti Stress puter za telo je proizvod koji dokazuje da ovaj brend, pored stručnog znanja o nezi kože, zaista poznaje i principe i efekte aromaterapije. U ovoj staklenoj teglici sa metalnim poklopcem, koju ćete dobiti u kutiji od recikliranog materijala, nalazi se izuzetno hranljiv krem bogat vitaminima i antioksidansima. Ljubičasta boja i zanimljiv dizajn pakovanja takođe upućuju na ono što se nalazi unutra. 


Ovaj mirišljavi krem je veoma hranljiv zbog velike koncentracije ši butera, ali tekstura nije uopšte teška niti masna. Naprotiv, proizvod se veoma lako razmazuje, pa 200 ml proizvoda ispada vrlo izdašno. Prirodni buteri u kombinaciji sa uljima makadamije i suncokreta hrane kožu i vraćaju joj elastičnost. Kombinacija mirisa lavande i limunove trave je pun pogodak, jer lavanda smiruje i opušta a citrusna svežina limunove trave ne dozvoljava da to bude prejak, omamljujući miris. Zadržava se na koži neko vreme, tako da relaksacija traje.


Ovo je jedan od mojih apsolutnih favorita za negu tela i od srca vam preporučujem da ga probate, kao i da pogledate ostatak All Naturals ponude. To možete uraditi preko njihove e-prodavnice, koja je trenutno jedini način za nabavljanje ovih proizvoda. Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja ili nedoumice, možete im se obratiti i na Facebook stranici. Cena Aromatherapy putera za telo je 960 RSD. Dostava iznosi 250 RSD, dok je za narudžbine veće od 2000 RSD besplatna.

Kako vam se čini ovaj mirišljavi puter? Da li ste već koristili nešto od All Naturals proizvoda?

9 comments

  1. Razume se svakako da je ovaj puter sledeći kada potrošim čokoladni :) lavanda i limunska trava - mislim da mi se možda i dopalo, pošto još uvek nisam u najboljim odnosima sa lavandom :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čokoladni mi je isto super ali je na misteriozan način završio kod moje mame. Probaj definitivno ovaj, nije pravi miris lavande, limunova trava ga dosta izmeni :)

      Delete
  2. Nisam koristila,ali bihsvakako volela,a miris mora da je ocaravajuc,kombinacija sa lavandom je savrsena.

    ReplyDelete
  3. Fotografije za svaku pohvalu, kao i uvek. :) A buter mi se čini interesantnim.

    ReplyDelete
  4. Ambalaža mi je preslatka i volim ovakve proizvode. Nisam sigurna da li ih ima kod nas, ali ću se raspitati jer bih voljela da probam ovaj :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. All Naturals je firma iz Beograda i koliko znam za sada ih ima samo u Srbiji, ali slobodno im se obrati preko sajta ili FB stranice i pitaj za slanje u BiH. Ukoliko je moguće sigurno će ti izaći u susret. Drago mi je da ti se dopada recenzija!

      Delete